Black Friday-tilbud 2022: Kjøkkenutstyr og bestikk

Vi i Boligmag har samlet alt av Black Friday-tilbud på kjøkkenutstyr. I denne artikkelen finner du de beste Black Week-tilbudene på alt til kjøkken – i 2022!

Vi har rett og slett analysert og gjennomgått hele markedet.

Deretter har vi kommet frem til en komplett liste over alle nettbutikkene som har Black Friday-rabatter på disse produktene i år. Noen av rabattene er så ville at vi nærmest måtte gni oss i øynene.

For det er veldig sjelden man finner opp mot 70 % rabatt på kjente merkevarer innenfor kjøkkenmaskiner. Men nå under Black Week kan du virkelig gjøre et kupp.

Vennligst merk at artikkelen blir oppdatert jevnlig. Såfremt noen nye nettbutikker innenfor «kjøkkenindustrien» oppdaterer tilbudene sine, så prøver vi i Boligmag å endre artikkelen med en gang.

Black Friday/Black Week 2022: Nettbutikker som selger rabatterte kjøkkenprodukter

Nedenfor ser du hvilke kupp du kan gjøre hos Norge største (og mest seriøse) nettbutikker innenfor hjem- og kjøkkenkategorien:


Bakeren & Kokken

Vi har sikkert lagt igjen flere titusener av kroner hos Bakeren & Kokken de siste årene.

Veldig mange av tusenlappene har blitt brent av rundt Black Friday. Denne eminente nettbutikken har Norges største og mest profesjonelle utvalg av kjøkkenutstyr. I tillegg har Bakeren & Kokken kjapp levering, god kundeservice og en nettside som er veldig enkel å bruke.

Nysgjerrig på hva Bakeren & Kokken kan tilby av rabatter? Klikk her for å finne ut mer!


Kitchn.no

Kitchn.no er nettbutikken tilhørende de fysiske Kitchn-butikkene. Hos nettbutikken feires Black Week i like stor grad som på ditt nærmeste kjøpesenter.

Denne «svarte» uken gjør det mulig å spare penger på utstyr som:

  • Bestikk – både kniv og gafler.
  • Grytesett.
  • Kjøkkenmaskiner.
  • Og mye mer.

Det er ikke bare i Kitchns fysiske butikker du kan finne gode tilbud. Klikk her for å finne Black Friday-tilbudene Kitchn kan tilby i 2022!


Kitchentime.no

Kitchentime er en svensk nettbutikk som har tatt store markedsandeler i Norge.

På mange måter kan Kitchentime bli omtalt som en «kjøkkenutstyr-outlet». Men misforstå oss rett: Kitchentime fører veldig anerkjente varer fra gode, internasjonale produsenter. «Outlet»-tilnavnet kommer som følge av at prisene er så lave.

Og nå som Kitchentime også har en rekke produkter på salg gjennom Black Week, så er det vel naturlig å ta en titt på hva de tilbyr?

Kitchentime.no stiller naturligvis med et stort antall rabatterte varer gjennom Black Week. Klikk her for å finne ut hele deres «Black Week»-sortiment!


NordicNest.no

NordicNest har en god del Black Friday-tilbud. De aller fleste rabatterte varer finnes i segmentet «interiør» – men det finnes også noen kupp å gjøre på kjøkkenutstyr.

Hos NordicNest finner du ikke så mange elektroniske kjøkkemaskiner som dehydrator, airfryer og tortillapresse.

Dette er mer nettbutikken hvor du kan handle bestikk og glass til rabatterte priser.

Hos NordicNest finner du ikke bare kjøkkenutstyr på rabatt. Deres Black Friday-tilbud innbefatter også mye interiørartikler. Klikk her!


Glass & Interiør

Glass og Interiør har naturligvis kastet seg på Black Friday-bølgen.

For hvorfor skulle de ikke det?

Dette er en nettbutikk med et enormt varesortiment. Derfor er det naturlig at de benytter seg av Black Week for å rydde lageret litt. Og «lager-rydding» er et ord som smaker veldig godt for kunder som ønsker seg billige varer.

Lysten på Black Friday-rabatter på glass, tallerkner og bestikk av ALLER høyeste kvalitet? Besøk Glassoginterior.nos Black Friday-side her!


Mystuff

Mystuff er ikke din klassiske leverandør av kjøkkenutstyr. Så langt der i fra.

Denne «trendy» nettbutikken er drevet av en kameratgjeng fra Ski – som virkelig har slått seg stort opp de siste årene. Blant Mystuffs rabatterte Black Friday-varer finner du blant annet:

  • Airfryere (av SVÆRT høy kvalitet).
  • Bordpeis.
  • Og mye mer!

Selv om du kanskje ikke i utgangspunktet hadde tenkt til å ta en titt innom Mystuff denne uken, så vil vi anbefale at du tar en kikk. Det kan da ikke skade.

Lysten på rabatterte «trendprodukter» til kjøkkenet? Her kan du besøke Mystuffs forholdsvis beskjedne utvalg av Black Friday-rabatterte produkter.


Usiker på hva du skal kjøpe? Her er litt inspirasjon gjennom våre profesjonelle forbrukertester:

Kjøkkenutstyr kan være så mangt. Ofte sitter man klart med kredittkortet og ønsker å kjøpe noe på Black Friday.

Tross alt er det helt elleville tilbud der ute. Men du vet kanskje ikke helt hvilke airfryere, kjøkkenmaskiner eller pastatallerkner du skal kjøpe?

Forståelig.

Disse artiklene kan forhåpentligvis hjelpe deg godt på vei:

Mer interessert i hjem og interiør?

Vi har nemlig også skrevet en artikkel om de beste Black Friday-tilbudene på interiørartikler.

Den artikkelen kan du finne her:

Black Friday kjøkkenutstyr

Ofte stilte spørsmål

💵 Hvor mye penger kan man forvente på å kjøpe kjøkkenutstyr gjennom Black Week?

Det er vanskelig å si hvor mye penger man kan forvente å spare på kjøkkenutstyr gjennom Black Week. Salgsperioden varierer fra butikk til butikk, og noen butikker kan ha bedre tilbud enn andre. Det er derfor viktig å sammenligne priser før man handler.

Vi i Boligmag har gjort jobben enklere for deg. I denne artikkelen kan du finne alle dagsaktuelle tilbud som forekommer på kjøkkenutstyr i løpet av hele november.

💵 Hva er noen gode tips for å spare mest mulig penger når man handler på nett på Black Friday?

1. Følg de store nettbutikkene og merkene du liker på sosiale medier. De fleste nettbutikker og merker gir ut informasjon om Black Friday-salgene sine på forhånd på sine sosiale medier-kanaler.

2. Lag en ønskeliste over de produktene du ønsker å kjøpe, og hold deg til den listen. Det er lett å falle for fristelsen å kjøpe ting du ikke trenger når alt er så billig, men det er ikke så lurt økonomisk sett.

3. Sammenlign prisene på de forskjellige nettbutikkene, og velg den som har det billigste tilbudet på det du ønsker å kjøpe. Det finnes mange nettsider som sammenligner priser på forskjellige nettbutikker.

4. Husk å ta med i beregningen eventuelle frakt- og leveringskostnader. Noen nettbutikker har gratis frakt og levering på Black Friday, mens andre ikke gjør det.

5. Pass på å ikke bli lurt av svindel-tilbud. Det er dessverre mange useriøse aktører som prøver å lure folk på nettet i forbindelse med Black Friday. Pass på at du handler hos en anerkjent nettbutikk, og at du bruker en sikker betalingsmetode. Nettavisen har tidligere skrevet en artikkel om svindel-nettbutikker som blir satt opp rett forut for Black Friday. Vær obs!

💵 Hvilke kjøkkenmaskiner bør man kjøpe på tilbud?

Det er alltid lurt å kjøpe kjøkkenmaskiner på tilbud, fordi dette er en måte å spare penger på kjøkkenutstyr. De fleste kjøkkenmaskiner er likevel ganske dyre, og det er derfor viktig å vite hvilke som er de beste kjøkkenmaskinene før man handler.

De fleste kjøkkenmaskiner på tilbud er kanskje ikke de beste, men det er alltid verdt å sjekke.

Om du er usikker, så kan du begynne å lese Boligmags store forbrukertester av kjøkkenutstyr. Vi går alltid i dybden og finner de beste produktene der ute.

Legg igjen en kommentar