Bordlampe test: 8 bordlamper som funker til hygge & arbeid

Det er mange grunner til at man skal tenke seg nøye igjennom før man kjøper en bordlampe. Ikke bare skal den være utrolig praktisk for det formålet den er tiltenkt. Kjøper du riktig lampe, så vil den også sette et personlig preg på stilen i boligen din.

Vi i Boligmag forstår at det kan være vanskelig å navigere i jungelen av nettbutikker, tilbud og forskjellige produkter. Nettopp derfor har vi utført et lengre prosjekt hvor vi har testet en rekke forskjellige bordlamper. Igjen står vi med åtte modeller som vi varmt kan anbefale.

Vi har tatt hensyn til pris, kvalitet, tilgjengelighet, design og – absolutt ikke minst – hvor energieffektiv lampen er. Miljøhensyn er viktig for oss.

Om du skal kjøpe deg en bordlampe, anbefaler vi disse nettbutikkene: Lampemesteren.no og Lampegiganten.no.

Snarveier

Vinnere av vår bordlampe-test

I tabellen under ser du en oversikt over vinnerne av vår test. Ønsker du å lese mer informasjon om hver lampe, så kan du scrolle nedover i artikkelen. Der har vi skrevet veldig utdypende om hvert produkt.

#Produkt
1LED Lupelampe Lupo– Best i test!
2Ebbi bordlampe– Med rustikk, røft design
3Oluce Otallo bordlampe– Premium kvalitet, premium pris
4Lionard LED Klemmelampe– En sikker vinner med moderne design
5Eleni Skrivebordslampe – Testens smarteste lampe
6Maily Dimbar LED-bordlampe – Med integrert mobillader
7Rock Brer Saltlampe – For den ultimate stemningen
8Milkenka Messing-bordlampe – Med stil fra antikken

1. LED Lupelampe Lupo– Best i test!

En flott skrivebordslampe med enestående egenskaper.

 • Perfekt til studering, data-jobbing eller annet konsentrasjonsarbeid
 • Justerbart hode
 • Kan justere lysstyrken enkelt opp og ned
 • Veldig energivennlig – og dermed også miljøvennlig
 • Lekre detaljer med følsom berøringsbryter

Alt man ønsker seg i en skikkelig god arbeidslampe

LED-lampen fra den tyske produsenten Trio Leuchten er intet annet enn svært imponerende. Vi i Boligmag var aldri i tvil om at dette ble testens vinner. Det er mange forskjellige elementer som sammensatt gjør at Lupo blir testvinneren. Denne bordlampen får virkelig tungt arbeid til å gå lekende lett – og det er ikke engang en overdrivelse.

Enkel og god i bruk

LED-lamper i seg selv er svært gode og avanserte. Aller først kan vi nevne at Lupo har en energimerking på «A +». Det betyr at den bruker veldig lite strøm når den brukes – selv med sterkeste lysstyrke. Man kan også enkelt dimme lyset slik at styrken justerer seg etter egne preferanser.

Det beste med denne lampen er den utrolig avanserte, men samtidig brukervennlige berøringsbryteren. Du trykker èn gang på fotenden for å skru på lampen. Deretter kan du velge mellom tre ulike lysstyrker som du endrer ved å berøre samme sted med hånden din. Det følger med en manual, men det er veldig lett å bli vant til.

Lav pris og høy kvalitet

Elsker man ikke bare når man finner noen produkter som er:

 • Av svært høy kvalitet.
 • Har flotte funksjoner som mange konkurrerende produkter ikke har.
 • Og i tillegg er svært billig?

Vi gjør det. Og nettopp derfor mener vi at denne bordlampen fra Lupo fortjener å bli nevnt som en klar nummer èn!

Produktinformasjon

Høyde35 cm
MaterialePlast
MerkevarenavnLED-Lupelampe LUPO
EnergimerkingA+

2. Ebbi bordlampe– Med rustikk, røft design

En outsider for deg som liker litt gammeldags stil.

 • Industriell stil
 • Lyser svært godt (veldig sterkt lys)
 • Bruker lite strøm – har en god energimerking
 • Stor størrelse til å være bordlampe
 • Passer fint til større arbeidspulter og bord

Rustikk stil og robuste materialer

Denne bordlampen faller garantert i smak hos enkelte som har en litt gammeldags stil hjemme. Hvis man drømmer seg tilbake til tiden hvor folk brukte penn og papir, så kan denne lampen skape en tradisjonell stemning hjemme. Vi ble også veldig imponert over materialvalget til produsenten. Ebbi bordlampe er laget i 100 % metall.

Det er litt tungt å flytte lampen, men den står ufattelig stødig og har en enorm slitestyrke.

Bruker lite energi, men bruker mye plass

Energimerkingen sier mye om hvor effektiv denne lampen er. Den har blitt kategorisert som A++, noe som er det absolutt beste. I tillegg gir lampen et utrolig sterkt lys. Det vil si at man får veldig mye lys uten å få en særlig mye høyere strømregning. Med andre ord en perfekt kombinasjon.

Til tross for at den er energieffektiv og billig i bruk, så er Ebbi stor. Høyden ligger på hele 40 centimeter, noe som er veldig høyt for en bordlampe. I tillegg har den en totalbredde på 20 centimeter. Man skal med andre ord ha et ganske stort bord for at denne lampen skal passe inn.

Dette er med andre ord ikke en lampe som passer for alle. Ikke bare skal man ønske å ha en litt gammeldags stil hjemme hos seg. Men man skal også ha et behov for en veldig sterk lyskilde. Vi skal være ærlige å si at de aller fleste oppfattet lysstyrken som «litt mye». Men Ebbi har en fornuftig pris og kan i våre øyne ansees som et godt kjøp. Nettopp derfor anbefaler vi denne bordlampen i denne artikkelen.

Produktinformasjon

Høyde40 cm
MaterialeMetall
MerkevarenavnBordlampe Ebbi fra LINDBY
EnergimerkingA++

3. Oluce Otallo bordlampe– Premium kvalitet, premium pris

Testens dyreste bordlampe er også litt av en lekkerbisken.

 • Skyhøy kvalitet på materialene
 • Behagelige lysstyrke som hjelper deg med arbeidet
 • Flott, unikt design inspirert av en sopp
 • Vunnet flere designpriser – blant annet Compasso d’Oro-prisen
 • Svart strømledning som gir kontrast til det hvite designet

En sikker vinner på det internasjonale markedet

Hvis man går rundt i verden og oppsøker forskjellige lampebutikker, så kan du banne på at de kjenner til Atollo. Det vil de gjøre i Milano, Stockholm, Seoul, Medellin og New York. Alle kjenner til denne flotte bordlampen som nærmest kan kalles en ekte klassiker. Oluce Atollo har vært på markedet siden andre verdenskrig sluttet i 1945 – og det er mye som taler for at den skal overleve mange tiår på markedet i fremtiden.

Men hva er det som gjør at Atollo har fått så mye publisitet? Og hva er det som gjør at folk betaler nærmere 7000 kroner for en forholdsvis enkel bordlampe?

Det handler ikke kun om design. Denne bordlampen gir fra seg et utrolig behagelig lys som gir ufattelig gode arbeidsforhold.  At lampen har TO forskjellige lyskilder er også noe av det som gjør den unik. En pære er plassert på selve lampeskjermen og den andre ligger foran på lampen. Disse plasseringene gjør at man får et indirekte bakgrunnslys, men også et litt skarpere lys.

Energieffektivitet og pris

La oss bare gjøre det klart med èn gang: denne lampen er dyr. Da vi skrev «premium pris», så mener vi virkelig at dette er en bordlampe som kun kan kjøpes av de med et virkelig høyt budsjett. Det er den første ulempen.

Den andre ulempen er naturligvis energimerkingen. Her har den fått absolutt dårlig score: E. Så du skal regne med å bruke en god del strøm hvis du går for Oluce.

Allikevel kan denne lampen nesten sees på som mer et samleobjekt enn noe annet. Hvem vet om produsenten en dag stopper produksjonen – og at man kan selge disse lampene på Finn for 50,000 kroner om noen år? 🙂

Produktinformasjon

Høyde35 cm
MaterialeMetall & Muranoglass
MerkevarenavnOluce Atollo Bordlampe
EnergimerkingE

4. Lionard LED Klemmelampe– En sikker vinner med moderne design

Solid klemmelampe som har et ufattelig elegant utseende.

 • LED-belysning
 • Festes direkte på enden av bordet
 • Lavt energiforbruk
 • Bred lyspære gir lys over et stort område på bordet
 • Moderne design

For deg som vil ha det praktisk og moderne

Det er ingen tvil om at Lionard bordlampe er laget for de som ønsker å ha et hypermoderne hjem. Denne lampen har alt av det de fleste ser etter:

 • Enkelt feste til bordet gjør at den passer «over alt»
 • Lysbryter som ligger på toppen av lampen – enkel å håndtere
 • God energimerking sørger for lavt strømforbruk
 • Selve kroppen til lampen er tynn og fleksibel, noe som gjør at den passer til nær sagt alle arbeids-bord
 • Lav pris

Høres det ut som noe for deg? Det forstår vi godt. Vi i Boligmag ble svært imponert av Lionard og antar at dette er et produkt som virkelig kommer til å ta Norge med storm fremover.

Gode brukeranmeldelser på nett

De aller fleste kunder vil kun gi anmeldelser hvis de er misfornøyde med noe. Sånn fungerer internett. Men denne LED-lampen er faktisk så god at hele 14 stykker har lagt igjen en positiv anmeldelse. Det har ført til en gjennomsnitts-score på 4,5 stjerner av totalt 5 stjerner.

Vi fant ut at ingen bordlamper på det norske markedet er like fleksible som denne. Dette gjør at vi anser den som et gunstig alternativ hvis du skal kjøpe lampe til kontorbordet eller skolebenken. Tipp topp kjøp.

Produktinformasjon

Høyde53 cm
MaterialeMetall
MerkevarenavnLED-klemmelampe Lionard
EnergimerkingA+

5. Eleni Skrivebordslampe – Testens smarteste lampe

En god og funksjonell bordlampe med en rekke «high tech»-funksjoner.

 • Godt og skarpt lys
 • Laget i metall
 • Kan dimmes med touch-berøring på lampens overflate
 • Fire forskjellige lysnivåer
 • Svært moderne design som passer inn i skandinaviske hjem

Et virrvarr av ulike funksjoner

Da vi testet Eleni skrivebordslampe, så var det en av Boligmags testdeltakere som utbrøt:

«Er dette en datamaskin eller en bordlampe?».

Og resten av testdeltakerne forstår helt klart reaksjonen. For Eleni er en virkelig godt utstyrt lampe med en rekke brukervennlige funksjoner. De fire lysstyrkene er akkurat det man trenger for å sette forskjellige stemninger. Det gjør lampen svært allsidig.

I tillegg har den et svart, gjennomført design som gjør at den passer inn i nær sagt alle hjem. Dette var veldig viktig for oss. Vi ser også at produsenten har tenkt på helheten i designuttrykket ved å også farge ledningen svart.

Energieffektiv og minimalistisk

Til tross for alle disse avanserte funksjonene, så får Eleni en energimerking på A+. Det er svært godt og viser at produsenten virkelig har fått til det mange konkurrerende produkter ikke får til. Nemlig det å ha en avansert og god bordlampe som ikke tar for mye strøm.

Det minimalistiske designet gjør at vi føler oss svært komfortable med å anbefale denne lampen til alle sammen. Eleni ligger nok litt over andre konkurrenter i pris, men vi føler at den absolutt er verdt pengene.

Produktinformasjon

Høyde38 cm
MaterialeMetall
MerkevarenavnEleni LED Skrivebordslampe
EnergimerkingA+

6. Maily Dimbar LED-bordlampe – Med integrert mobillader

Er du av typen som alltid har lite batteri på mobilen, så har vi funnet den perfekte bordlampen til deg.

 • Meget gode brukeranmeldelser på nett (4,5 av 5 stjerner!)
 • Med solid USB-tilkobling til mobil eller andre elektroniske komponenter
 • Kan justere lyshodet veldig enkelt
 • Tre forskjellige lysstyrker (dimbar)
 • Veldig robust fot som ikke faller selv om du er borti lampen ved et uhell

God og energieffektiv

Akkurat som med den forrige bordlampen vi anbefalte, så har Maily en rekke gode funksjoner. De tre lysstyrkenivåene er utrolig gode og er egentlig alt du trenger. Med en energiklasse på A+, så er også denne lampen energieffektiv.

Vi fant riktignok ut at dette produktet er best på små skrivebord. Da vi testet den på litt større arbeidsbenker, så følte vi at lyset ikke nådde helt frem på andre siden av bordet. Men dette gjaldt kun bord som var mer enn 2 meter i bredde. Med andre ord: dette er en god lampe for de aller fleste der ute.

Foten til Maily fungerer som en form for keyboard. Her justerer du alle funksjoner. Lysstyrken endres her. Du slår lampen av og på. Og i nærheten av dette berøringsfeltet finner man også den populære USB-porten som hjelper deg med å lade mobilen.

Produktinformasjon

Høyde36 cm
MaterialeMetall
MerkevarenavnMaily Dimbar LED-bordlampe
EnergimerkingA+

7. Rock Brer Saltlampe – For den ultimate stemningen

Dekorlampe laget i saltstein med flotte estetiske detaljer.

 • De røde og gule fargene gir en behagelig oransje lysfarge
 • Lampefot av treverk
 • Veldig liten – får plass på de fleste bord og pulter
 • Lysbryter finnes på ledningen
 • Bruker mye strøm (energiklasse E)

En annerledes lyskilde

Saltlamper er ikke de mest funksjonelle bordlampene på markedet. Såpass mye kan vi i hvert fall slå fast.

Du skal ikke kjøpe Rock Brer fordi det er den mest funksjonelle bordlampen på markedet. Absolutt ikke. Det er heller ikke den lampen som gir det beste lyset. Ei heller har den lengste strømledningen (1,2 meter – og andre har opptil 1,8 meter).

Men Rock Brer har en del andre egenskaper. For det første er den utrolig billig. I skrivende stund koster den under 300 kroner, noe som gjør den til testens billigste. Og så kan den være helt perfekt hvis man skal innrede et barnerom. Eventuelt kan lyset fungere fint som bakgrunnsfarge når man jobber mye på PC-en. Mange bruker også sånne saltlamper når de innreder gaming-rom.

Vi må også gjøre oppmerksom på at produktet har energimerking E.

Produktinformasjon

Høyde16 cm
MaterialeSaltstein + treverk
MerkevarenavnSaltlampe ROCK Brer
EnergimerkingE

8. Milkenka Messing-bordlampe – Med stil fra antikken

En klassisk bordlampe med tradisjonell stil fra Lindby.

 • En ordentlig klassisk bankerlampe
 • Flott grønn lampeskjerm som gir hyggelig stemning i rommet
 • Denne type lamper blir ofte brukt av advokater og regnskapsførere
 • God bredde på lyspæra gir en stor lysflate på arbeidsbordet
 • Lyset vil ikke «ødelegge» andre dominerende lyskilder i rommet

Godt kjent fra Hollywood

Du har helt sikkert sett denne type bankerlamper på filmer fra Hollywood. De pleier ofte å være med i scener hvor amerikanere utøver tradisjonelle yrker; og da spesielt advokater.

Akkurat denne bordlampen fra Lindby er den beste bankerlampen på det norske markedet. Vi likte spesielt den grønne lampeskjermen som ga et utrolig godt lys. Den har også en forholdsvis mørk farge, noe som gjør at alt lys oppover i rommet mot taket vil bli blokkert.

Sterk og flott lampefot

Den sterke lampefoten er ikke bare med på å bedre estetikken og designet. Dette er også en detalj som sikrer lampen fra å dette overende hvis man kommer borti den ved et uhell.

Til tross for at lampen ligger litt over gjennomsnittet i pris, så mener vi i Boligmag at dette er et solid kjøp. Bankerlampe Milenka er også utstyrt med markedets beste energimerking: A ++.

Produktinformasjon

Høyde38 cm
MaterialeMetall & Glass
MerkevarenavnBankerlampe Milenka fra Lindby
EnergimerkingA+ +

Trenger du mer inspirasjon? Sjekk ut disse bordlampene:


Funksjoner og andre ting man må tenke på

Når du skal velge hvilken bordlampe du skal kjøpe, så må du ta hensyn til en rekke faktorer. Først: hvor er det du tenker å sette lampen? Skal den fungere som et flott møblement og være dekorativ? Eller er det viktigere at den har gode justeringsmuligheter og kan gi et godt lys?

Dette er spørsmål du må ha svar på før du velger produkt. Vi har samlet noen punkter du bør ta hensyn til før du gjør et endelig valg:

Hvilken styrke på lyset ønsker du deg? Velg riktig lysstyrke

Lysstyrken er veldig viktig. Og ikke minst veldig variabel mellom de forskjellige lampene. Hvis du skal ha en bordlampe som skal lyse opp en stor pult samt veggen bak, så trenger du mye lys. Eller skal du bare ha en liten lampe til nattbordet når du fullfører Knausgårds «Min Kamp»?

Som en hovedregel, så bør du alltid bestille en lampe som har litt mindre sterkt lys enn det du tror du trenger. Ingenting er mer irriterende enn å ha veldig sterkt lys når du leser bøker eller jobber på PCen.

Tilleggsfunksjoner

Noen lamper ligner mer på datamaskiner enn tradisjonelle lyskilder. Det er en rekke funksjoner som finnes i enkelte av produktene vi har anbefalt:

 • Dimming som gjør at man kan justere lysstyrken etter behov
 • Fleksibel stang som gjør at lyset kan roteres enkelt
 • En funksjon hvor man kan legge mobilen på lampen for å lade mobilbatteriet!

Her gjelder det å velge med omhu. Noen av lampene som har de mest avanserte funksjonene vil naturligvis være dyrere.

Video: Bordlampe med innebygget mobillader!

Videoen under viser hvordan man enkelte lamper lar deg lade mobilen på dem. Er ikke det helt perfekt hvis man skal innrede hjemmekontoret?Plassering av lampen

Skal du ha en bordlampe på et hjemmekontor som kun du oppholder deg på, så er det kanskje ikke så viktig at den er så vakker å se på? Da er det vel funksjoner og god lysstyrke som bør være de fremste kriteriene. Men skal du ha en bordlampe til en pult som står i stua, så bør du tenke estetikk.

Et annet viktig moment er hvor mange andre lyskilder det er i samme rom. Hvis du både har en gulvlampe og en vegghengt lampe i nærheten, så kan du tillate deg en bordlampe med svak lysstyrke.

Pris

Du kan få bordlamper på Nille eller IKEA til et par hundre kroner. Ikke kommer de til å vare lenge – og ikke er de pene å se på. På den andre siden av skalaen finner du noen varianter som koster opp mot 10,000,- kroner. Disse er som regel utviklet av italienske designere og håndlaget et sted i Syd-Europa.

Det viktigste er at du finner en lampe som ikke sprenget budsjettet ditt.

De forskjellige typene bordlamper

Her er noen av de forskjellige typene bordlamper du kan velge mellom på det norske markedet:

#1: Smartlamper

Ønsker du at bordlampen din skal ha mange forskjellige funksjoner?

Smartlampene er ofte kjennetegnet ved at de er utstyrt med:

 • LED-belysning
 • Berøringssystem i stedet for tradisjonell lysbryter
 • Smarte funksjoner som mobilopplading, dimming, at lampen skrur seg av etter et gitt tidspunkt, m.m.
 • Ligger ofte litt over andre bordlamper i pris

Disse lampene er svært populære på det norske markedet. Vi har tidligere skrevet en artikkel om hva smarthus er – og hvilke elementer som utgjør et smarthus. Smart belysning er veldig ofte noe som kommer høyt opp på listen når man skal beskrive en hypermoderne bolig.

#2: Industriell lampe

Dette er en nisje de færreste kjenner til. Men det er helt tydelig at mange lampe-produsenter har begynt å fokusere på å utvikle produkter som er VELDIG tradisjonelle i stilen.

 • De har ofte et rustikt uttrykk
 • Veldig stabil lampefot
 • ALLTID en litt stor og tjukk strømledning med en klassisk lysbryter
 • Et veldig sterkt lys

Disse finner du igjen i mange former og farger. Men som regel er de ganske store og dominante.

Passer nok best for deg som skal lyse opp et ganske stort rom.

#3: Design-lamper

Innenfor belysning finnes det en rekke produkter som er laget av kjente designere.

Dette er bordlamper som har en rekke gjenkjenbare egenskaper:

 • De ligger ofte skyhøyt i pris
 • Har et unikt design
 • Selges over hele verden
 • Ofte laget av designere fra Danmark eller Sør-Europa

Mange vil mene at designlamper ikke er verdt pengene. Der er vi i Boligmag langt på vei enig. Allikevel tok vi med èn slik bordlampe i testen da vi rett og slett mente at den var utrolig lekker å se på.

I tillegg hadde den noen egenskaper som vi så etter i en god lampe.

Trenger du inspirasjon til stua eller hjemmekontoret?

Vi har skrevet en rekke forbrukertester om produkter som kan være gode å ha på kontoret eller i stua. De kan du sjekke ut ved å trykke på lenkene under:

Skulle du også bli litt inspirert til å bygge ditt eget flotte hjemmekontor i egen bolig? Vi har nemlig også skrevet en inspirasjonsartikkel til hvordan du bør innrede hjemmekontoret for optimal effektivitet. Den har blitt svært populær – og du kan lese den ved å trykke her.

Tips

 • Velg en bordlampe som matcher resten av innredningen på pulten/bordet. Har du en Macbook med hvit skjerm og svarte striper, så bør du holde deg til enten en hvit eller svart lampe. Det vil se veldig rent og pent ut.

 • Lamper med lampeskjermer hører til soverommet. Mange har en romantisk idè om at en bordlampe med skjerm vil se «ikonisk» og «tradisjonelt» ut på skrivepulten. Dessverre er det ofte sånn at lyset blir alt for mørkt og dunkelt til at det blir effektivt å jobbe med det.

 • Ikke gå på kompromiss med pris. Hvis du har satt et budsjett; hold deg til det. Det er mange flere lamper der ute enn de vi har listet opp i vår oversikt. Ta deg en kikk i nettbutikkene vi har anbefalt, så ser du hvor stort utvalget er.

Helt til slutt

Hvis du har funnet veien helt ned til konklusjonen: takk! Det setter vi pris på!

Vi håper også at denne lange testen har gjort at du har funnet bordlampen du har lyst på. Om ikke noen av våre anbefalte produkter faller i smak, så har du i hvert fall fått litt inspirasjon. Nå vet du blant annet at det er store forskjeller i hvilke funksjoner som finnes i de forskjellige lampene. Du har også sett at det ikke nødvendigvis er slik at de dyreste er de beste.

Til syvende og sist er det du som forbruker som skal ta valget. Vi hjelper deg bare på vei. For å avslutte denne guiden, så har vi også skrevet ned en rekke spørsmål som vi fant svaret på da vi utførte forbrukertesten:

Ofte stilte spørsmål

✅Hvilke kriterier har dere brukt i denne testen?

Våre kriterier for å finne den beste bordlampen har vært:

Kvalitet. Styrken på lyset. Hvor lite (eller mye) energi den bruker. Kostnad. Samt hva Boligmags testpanel mente om designet.

✅Er det noen bordlamper som kan dimmes?

Ja, enkelte modeller kan dimmes.

Disse inneholder typisk en LED-lyspære. I tillegg ligger de litt høyere i pris enn vanlige lamper.

✅Hvordan finner jeg den beste bordlampen for meg?

Tenk først på hva poenget med lampen er. Skal du ha den stående i stua, så bør den både være dekorativ og gå «i ett» med resten av interiøret. Skal du ha en bordlampe til hjemmekontoret, så holder det kanskje at den er praktisk og har gode funksjoner.

Har du spørsmål eller en tilbakemelding? Har du noen gode tips til andre ting vi kan teste? Legg igjen en kommentar under, så svarer vi deg i løpet av kort tid!

5 kommentarer om “Bordlampe test: 8 bordlamper som funker til hygge & arbeid”

 1. Saltlampen ser jo utrolig kul ut!! og da jeg klikket meg videre til nettbutikken så ser jeg at den er laget av ekte salt :O

  det er helt klart ikke den mest praktiske bordlampen i testen men jeg kjøper’n

  Svar
  • Hei Mathias. Ja, vi inkluderte den i artikkelen rett og slett fordi vi har tro på at folk synes den ser lekker ut. Men den har ikke særlig praktisk betydning, og det røde lyset er heller ikke særlig godt til å bruke når man arbeider. Et nisjeprodukt. Men et lekkert nisjeprodukt. 🙂

   Svar
 2. Bordlamper skal ha følgende egenskaper i våre øyne:

  – Skal ta LITE plass (noen av de i testen tar litt mye plass for oss)
  – Man skal lade mobilen på den (ja, ,, det har blitt mye vanligere enn mange tror)
  – LED-belysning med dimming
  – Være energieffektiv

  Så da vil vi jo bare si at det egentlig er èn lampe i testen som passer for oss 😀 men det holder da i massevis, hehe

  Svar
  • Ja, hvor LITE (som du skriver) plass de tar spiller ikke nødvendigvis noen rolle. det kommer helt an på hvor stort bordet ditt er. At man skal lade mobilen i lampen må vel sees på som et luksus-tillegg.

   Selv kunne jeg kjøpt 5 av de lampene som er omtalt her, så folk er vel bare forskjellige da

   Svar
 3. De smarte bordlampene er midt i min gate. Kan bare tenke meg hvordan de ser ut om noen år hvis utviklingen fortsetter i samme spor. har de en datamaskin inni lampa? har de en talefunksjon som gjør at man kan si «skru av lampe» og så skrur de seg av? kan bordlampene etter hvert spille musikk?=)

  Svar

Legg igjen en kommentar