Friske farger i hjemmet: Den fantastiske høstpaletten

Naturen og det grønne fortsetter å inspirere oss. Sommeren er på hell, og vår vakre natur er nå kledd i høstens fargepalett. Naturen og det grønne fortsetter å inspirere oss på mange områder. Farger som vi henter fra høstpaletten luner når kveldene blir kaldere og mørkere, og dette er tiden hvor vi vil ha det lunt og koselig i hjemmet. Høstfargene betyr nydelig sjatteringer i gult, orange, rødt til brunt og grønt.

For selv om paletten består av et stort register av ulike farger, er det uten tvil de varme fargene som dominerer.

Den norske høsten kan by på herlige farger. Foto: Boligmag.no

La naturen inspirere interiøret ditt

Naturen og det grønne fortsetter å inspirere oss.  Visste du at naturen både kan være stresslindrende og også inspirere til kreativitet? Så da forstår du at det ikke er mulig å overdrive denne trenden! Fyll hjemmet med høstens fargeprakt i hjemmets interiør. Her er det noe for de fleste.

Husk også på viktigheten av å mikse materialer med ulik glans og ulik tekstur. Alt det er viktig for at det lune interiøret ikke blir for tørt og kjedelig.

I tillegg til tekstiler som puter, pledd, gardiner, sengetøy, duker og brikker som enkelt kan byttes ut til høstens farger, kan man også tenke at både gulv og vegger kan fornyes med høstpaletten.

Foto: Vi i Boligmag.no har veldig mange høst-inspirerte interiørartikler i hjemmene våre.

Gulv og treverk

Blant alle fargene ute, er det lett å glemme en viktig del av høsten: tre. Med et mørk brunt parkettgulv, kan du skape den rette stemningen hjemme.

Enkelt og greit å legge selv!

Det er utrolig hvordan et nytt gulv kan gi et skikkelig løft til rommet.

Dette illlustreres gjennom disse bildene som ble tatt da vi i Boligmag la nytt gulv i boligen vår:

Mal veggene dine i ekte høstfarger

Mange er vel etter hvert noe lei av kun hvite vegger, her har vi malt et rom i en varm blå-grønn farge som heter Oslo med fargekode 5180.

Om du er usikker på hvordan fargekoder fungerer, så kan du lese Aftenpostens artikkel «Hva betyr fargekoden?«.

Ellers er det uendelige muligheter av fargevalg i malerbutikken, malingen blandes i akkurat den fargen du selv bestemmer.

Lignende artikler

Vi er veldig opptatt av fargevalg i hjemmene våre. Det er i stor grad med på å styre hvor fornøyde vi er når vi er hjemme.

Her er et par andre artikler som omhandler det å velge riktige farger i leiligheten eller huset sitt:

Avsluttende ord

Er du inspirert? Ønsker du selv å få frem litt varme høstfarger i boligen din?

Husk at det ikke trenger å være veldig dyrt eller omfattende å få gjort noen endringer i boligen. Ta frem et malingsspann. Eller kjøp noen møbler i mørke farger. Det er at som skal til for at du gir et rom et helt nytt uttrykk.

«Alle monner drar» som man sier.

Legg igjen en kommentar